İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Ata Ortaokulu

Ata Ortaokulu

Altunizade Mah. Rauf Paşa Sok. No 20 Acıbadem/Üsküdar/İstanbul
Vizyon
Geçmişin emanetini taşıyarak geleceğin sorumluluğunu üstlenen, evrensel ilkeleri benimseyen, analitik ve bilimsel bakış açısına sahip, ana diline hakim, yabancı dilde etkin, hayat boyu öğrenmekten vazgeçmeyen bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerin kendilerine özgü niteliklerini yitirmeden ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bilim, kültür, sanat, spor alanlarında başarılı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, etik değerleri benimseyen ,çevreye duyarlı, sevgi ve saygıyla yaşayan, yaşatan; gülümseyen, gülümseten bir kurum olmaktır.
Öğretim Şekli :Tekli
Merkezi Sistem Kombi
Ulaşım
üsküdar merkezden Acıbadem minibüsleri ile okulun önünde inilebilir. Yine Üsküdar merkezden ya da libadiyeden binilecek 6 nolu,Kadıköy den 3A, 3B ve 1 no´lu İETT otobüsü ile Askeri Hastane durağında inilerek ulaşılabilir. Kadıköyden Acıbadem Minibüsleri ile 1 , 3A ve 3B nolu İETT otobüsleri ile Askeri hastane durağında inilerek okula ulaşılabilir.
İSTANBUL - ÜSKÜDAR