İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Ata Ortaokulu

Etiket Sonuçları: lgs

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığımızca 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki "Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu" yayımlandı.

Tebrikler Duru BOYACIOĞLU.

Okulumuz öğrencisi Duru BOYACIOĞLU Lise yerleştirme (LGS ) sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olmuştur.

Öğrencimiz başta olmak üzere ailesini, emek veren idareci ve  öğretmenlerimizi yürekten kutluyoruz.

Başarıların artarak devamını diliyoruz.

8.SINIFLAR İÇİN LGS (MEB  ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ ) SINAV   DUYURUSU

8.sınıflara yönelik olarak  MEB ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ sınav günü programı;

Sınav Tarihi: 04 Haziran  2023  Pazar

Sınav iki bölümden oluşmaktadır. İki oturum halinde yapılacaktır.

I.OTURUM  :    SAAT                        : 09:30 – 10:45 (75 dakika)

SÖZEL  BÖLÜM      ( 50 soru ) ( Türkçe, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi,

T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Yabancı Dil)

ARA                       : 10:45- 11:30  ( 45 dakika ara)